Rezydencja pod lasem

Dom zlokalizowany w urokliwym miejscu, tuż obok lasu. Wnętrze zostało zaprojektowane harmonijnie, bardzo przytulnie. Dominują kolory natury, beże, rdzawe odcienie kamienia, zgaszone zielenie. Przestrzeń, w której można wypoczywać.

Słowa kluczowe: adaptacja, aranżacja, architekci wnętrz, architektura, architektura wnętrz, finchstudio, interior design, magda zięba, magdalena, modernizacja, nowoczesne mieszkanie, projekt kuchni, projekt salonu, projektanci, projektowanie, projektowanie wnętrz, projekty, stylizacja, wnętrza, wnętrze łazienki, Wrocław, wystrój, zięba

Dom zlokalizowany w urokliwym miejscu, tuż obok lasu. Wnętrze zostało zaprojektowane harmonijnie, bardzo przytulnie. Dominują kolory natury, beże, rdzawe odcienie kamienia, zgaszone zielenie. Przestrzeń, w której można wypoczywać.

Dom zlokalizowany w urokliwym miejscu, tuż obok lasu. Wnętrze zostało zaprojektowane harmonijnie, bardzo przytulnie. Dominują kolory natury, beże, rdzawe odcienie kamienia, zgaszone zielenie. Przestrzeń, w której można wypoczywać.

Dom zlokalizowany w urokliwym miejscu, tuż obok lasu. Wnętrze zostało zaprojektowane harmonijnie, bardzo przytulnie. Dominują kolory natury, beże, rdzawe odcienie kamienia, zgaszone zielenie. Przestrzeń, w której można wypoczywać.

Dom zlokalizowany w urokliwym miejscu, tuż obok lasu. Wnętrze zostało zaprojektowane harmonijnie, bardzo przytulnie. Dominują kolory natury, beże, rdzawe odcienie kamienia, zgaszone zielenie. Przestrzeń, w której można wypoczywać.

Dom zlokalizowany w urokliwym miejscu, tuż obok lasu. Wnętrze zostało zaprojektowane harmonijnie, bardzo przytulnie. Dominują kolory natury, beże, rdzawe odcienie kamienia, zgaszone zielenie. Przestrzeń, w której można wypoczywać.

Przedstawiam projekt pokoju dla dziewczynki, utrzymanego w jasnej tonacji, z dodatkami w kolorze malinowym oraz soczysto zielonym. Pokój dla dziewczynki w wieku 8 lat, zaprojektowany tak, by wraz z dorastaniem nie potrzeba było robić radykalnych zmian, a jedynie wymieniać dodatki.